Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2008

Αεροψεκασμοί χημικών σε όλη την Ελλάδα - Aerial spraying chemicals over and across Greece


Όλοι μας έχουμε παρατηρήσει τις γενικές ουρές των αεροπλάνων που πετούν σε ύψος περίπου 10.000 μέτρων. Οι ουρές αυτές προέρχονται από τα αέρια που εκτοξεύονται από την εξάτμιση των αεροπλάνων τα οποία ψύχονται ακαριαία σε πάγο στη χαμηλή θερμοκρασία του περιβάλλοντος (θερμοκρασίες χαμηλότερες των -60°C) και στη συνέχεια εξατμίζονται δημιουργώντας τις λευκές ουρές των αεροπλάνων. Οι λευκές αυτές ουρές μετά γρήγορα διασκορπίζονται και εξαφανίζονται.
Οι χημικές ουρές (chemtrails) που εκτοξεύονται κύρια από τις εξατμίσεις στρατιωτικών αεροπλάνων τύπου KC-10 και KC-135 και λευκά χωρίς διακριτικά αεροπλάνα, σύμφωνα με ομολογίες αυτόπτων μαρτύρων είναι διαφορετικές από τις κοινές λευκές ουρές των επιβατικών αεροπλάνων. Παρ' όλο ότι στην αρχή μοιάζουν με τις συνηθισμένες λευκές ουρές των επιβατικών αεροπλάνων, αμέσως γίνονται πιο πυκνές, πιο παχιές, απλώνονται στον ουρανό και σχηματίζουν διάφορα χιαστά σχήματα που ενώνονται μεταξύ τους και σχηματίζουν ένα λεπτό πέπλο που διατηρείται επί ώρες.
Πολλές φορές σε μέρες χωρίς σύννεφα μετά από μερικές πτήσεων πέρα-δώθε μπορούν να αλλάξουν την όψη ολόκληρου του ουρανού. Ορισμένες στιγμές βγάζουν μεγαλύτερες ποσότητες εκπομπών και σχηματίζουν πολύ πυκνά άσπρα σύννεφα με ουρές από κάτω. Τα σύννεφα αυτά σε καμία περίπτωση δεν μοιάζουν με τους φυσιολογικούς σωρειτές (πυκνά σύννεφα) που συχνά υπάρχουν σε χαμηλότερα υψόμετρα.
Το ερώτημα είναι: τί υπάρχει μέσα σε αυτές τις χημικές ουρές και γιατί γίνονται τα πειράματα αυτά; Κανείς δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις με απόλυτη βεβαιότητα στα ερωτήματα αυτά.
Τί λένε οι κυβερνήσεις για τις χημικές ουρές; Καμία κυβέρνηση στον κόσμο μέχρι σήμερα δεν επιβεβαίωσε ότι περιοχές της ψεκάστικαν από χημικές ουρές. Όποιοι έκαναν ερωτήσεις απαντήσεις δεν έλαβαν σε πολλούς έγιναν συστάσεις να μην μιλούν. Έχει επίσης αναφερθεί ότι με τις χημικές ουρές γίνονται βιολογικά πειράματα σε ολόκληρους πληθυσμούς για να μελετηθεί η αντίδραση τους σε διάφορους παθογόνους μικροοργανισμούς και ιούς καθώς επίσης και πειράματα για τη δυνατότητα μαζικού εμβολιαζμού του πληθυσμού σε περίπτωση βιοτρομοκρατικής επίθεσης.
Μέχρι σήμερα ενώ οι ενδείξεις καθημερινά αυξάνουν για την ύπαρξη των χημικών ουρών, καμία κυβέρνηση δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και απορρίπτει την ύπαρξή τους ή και τους σκοπούς που επιδιώκουν.
ΑΕΤΟΣ