Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

ΨΕΚΑΣΜΑ !!!!!


4 σχόλια:

Aristophanes of Aegina είπε...

Συνεχίζονται μέρα και νύχτα οι μαζικοι και συστηματικοί αεροψεκασμοι σε όλη την Θεσσαλονίκη και Ελλάδα

Continuing day and night the widespread and systematic throughout the aerial spraying across the Thessaloniki, Greece

Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει και στην Αμερική, ψεκάζουν συστηματικά κάποια είδη ψυχοφαρμάκων ώστε όλοι οι κάτοικοι να μην αντιδρούν στις εξωφρενικές ενέργειες των κρατούντων τα ηνία των κρατών. Οι καταγγελίες έχουν γίνει στο διαδίκτυο. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές οι κυβερνήσεις διαφόρων κρατών προβαίνουν σε εξωφρενικές ενέργειες και οι λαοί παθητικά δέχονται χωρίς καν να ερωτηθούν και βεβαίως χωρίς να διαμαρτυρηθούν. Επίσημη παραδοχή ή καταγγελία δεν έχει γίνει. Καταγγέλθηκε επίσης ότι ψεκάζονται ιοί για να κρατούν τους πληθυσμούς σε διαρκή καταστολή, καθώς και εμβόλια για να δουν το χρόνο αντίδρασης του ανθρώπινου οργανισμού σε περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας με βιολογικά όπλα ή στην περίπτωση βιολογικού πολέμου. Τίποτε από τα παραπάνω δεν έχει γίνει επισήμως αποδεκτό.

Ψεκάζουν οξείδια και ενώσεις του αλουμινίου και του βαρίου σε μικρές ίνες καθως και άλλων μετάλλων αλλάζοντας το πάνω μέρος της τροπόσφαιρας και κάνοντάς το κατάλληλο για ευκολότερη ηλέκτριση και ιονισμό, κατάλληλο δηλαδή να δεχθεί την ενέργεια που μπορεί να στείλει το δίκτυο HAARP, ώστε να εκπέμψει τα μικροκύματα διαμορφωμένα με εξαιρετικά χαμηλή συχνότητα (ELF) προς το έδαφος.Οι αεροψεκασμοί γίνονται απ' ευθείας με ιπτάμενα τάνκερ ή μέσω των καυσίμων των αεροπλάνων. Σύμφωνα με πληροφορίες το καύσιμο JP 8 περιέχει τα παραπάνω οξείδια, που δεν καίγονται και φεύγουν στην ατμόσφαιρα με τα καυσαέρια απο τις εξατμίσεις των αεροπλάνων.

Ανώνυμος είπε...

Αξίζει να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό

Chemtrails: τι ψεκάζουν πραγματικά τα αεροπλάνα;

Ανώνυμος είπε...

Αξίζει να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό

Chemtrails: τι ψεκάζουν πραγματικά τα αεροπλάνα;

GEORGE είπε...

"ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ" ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ… ΕΓΓΡΑΦΑ!!! ΤΙ ΑΛΛΟ;;; ΕΔΩ: http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.gr/2013/04/blog-post_28.html